Despre noi

Infiintat in anul 1993, grupul de firme MOCHETA si ROMVIS SUD din Galati importa, comercializeaza si instaleaza acoperitoare de pardoseli, respectiv : mochete, covoare, parchet si PVC pe piata galateana si nu numai.

Cu un efectiv de 15 angajati absolventi de cursuri de specialitate si avand ca prioritate satisfactia clientilor, orice produs vandut sau serviciu prestat de catre compania noastra are la baza rezultatul analizei profilului beneficiarului sau, a cerintelor si asteptarilor acestuia.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Numai contactandu-ne sau vizitand magazinul nostru, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Viziune, misiune valori

Valorile care se reflectă în întreaga activitate a firmei Mocheta sunt:
• focalizare pe client (pentru noi nevoile clientului primeaza)
• creativitate (pentru noi nimic nu este imposibil)
• respectarea angajamentelor
• cinste şi corectitudine

Viziunea.
Firma Mocheta doreşte să fie mereu în topul firmelor de amenajari interioare si exterioare.

Misiunea.

Firma Mocheta isi propune sa dea valoare banilor dumneavoastra. Există pentru a satisface cele mai variate şi specifice nevoi de amenajare a mediului de viaţă a partenerilor săi, prin asigurarea unei game sortimentale complexe şi dinamice, în pas cu tehnologiile şi trendurile de ultimă oră de pe piaţa mondială de profil.

Filosofie

Suntem specializati in comercializarea si instalarea unei game complete de pardoseli calde: pardoseli si tapet PVC, pardoseli sportive, mocheta pentru birouri, hoteluri dar si pentru uz rezidential, parchet laminat si triplustratificat, accesorii pentru pardoseli. Suntem dedicati sa oferim consultanta si solutii profesionale celor care doresc sa achizitioneze o pardoseala noua sau sunt interesati de mentenanta celei existente. Flexibilitatea si orientarea catre nevoile clientului sunt factori cheie ai succesului nostru. De peste 18 ani cautam sa venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii durabile si care sa respecte toate cerintele de calitate , mentananta dar si un pret corect. Suntem o companie in plina ascensiune iar acest lucru se datoreaza atat echipei cat si a cooperarii apropiate cu clientii nostri in spiritul unui parteneriat durabil si a unei relatii foarte deschise.